Log In

Search

Calendar

«  April 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Entries archive

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Statistics


    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0
    Friday, 2024-05-03, 10:17 PM
    Welcome Guest
    Home | Sign Up | Log In | RSS

    Art studio-Decoupage forever

    Blog

    Home » 2015 » April » 30 » Hiram Manning- "Manning on Decoupage"
    2:38 PM
    Hiram Manning- "Manning on Decoupage"

    Oбръщение на Hiram Manning към читателите в книгата си "Manning on Decoupage" /превод-О. Попова/ 

    "Най-възнаградени се чувстваме, когато създадем еднa наистина красивa творба - независимо дали това е дом, градина, живопис, стол, стенопис, катедрала, кибритена кутия или дръжка на врата. Ако сте вложили цялост и красота в творението си, работата Ви ще бъде уважаванa и обичанa, а част от Вас ще остане във времето напред. Представяте ли си как създадените от Вас произведения се превръщат в изкуство и се колекционират, обичат и съхраняват? Това е така, защото творецът, който ги създава оставя голяма част от душата си, от отношението си към живота, любовта, забавлението и собственото си чувство за красота в творбите си. Това прави творението живо и дава на притежателя желание да го съхранява,  да се грижи за него и да го предпазва от увреждане, да го запази за другите, така че те да имат възможност да му се радват.

    Всяка една декупажна  творба, сътворена от мен или моите ученици, която е напускала студиото ми, ме кара да се чувствам лишен от присъствието и, както когато детето напуска дома си. Тогава тъгувам и се тревожа за бъдещето на всяко едно творение.

    Всички Вие, които сериозно се интересуват от декупаж ще бъдете възнаградени в изграждането на своя опит с голямо културно образование. По странен начин ще отворите очите си и ще започнете да виждате предметите по друг начин - ще ги видите така, както никога досега. В декупажа ще намерите един цял нов свят на забавление, красота и креативност, развита преди Вас, докато не сте имали и представа, че подобно нещо съществува.

    Себеизразяването е от съществено значение за всеки здравомислещ човек, а едно наистина красиво декупажно творение, или каквато и да е красота, която сте създали,  дава един вътрешен блясък на Вашето АЗ, привнасено в битието.

    Но никога не бъдете прекалено доволни. Винаги продължавайте да се обучавате и подобрявате своите способности, защото в деня, когато решите, че знаете всичко, това ще е  денят, в който трябва да се погледнете в огледалото и да си кажете: „Никой не е обхванал познанието! А това най-много важи за мен!”

     

    Views: 412 | Added by: Oli | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *: